Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

V-NR Minior Cup säännöt

 

  1. Kilpailu järjestetään Brobyn tilalla ja on avoin kaikille ratsastajille (alle 13 vuotta) jotka ovat Väst-Nylands Ryttaren täysjäseniä tai perhejäseniä, jotka edustavat V-NR.
  2. Broby Cupia arvostelee tuomari, jolla on tuomarinoikeudet kouluratsastuksessa ja esteratsastuksessa Suomessa.
  3. Cupissa on kaksi osakilpailua:

            -   Kouluratsastus: raviohjelma (VNR minimestaruus kouluohjelma)

            -   Esteratsastus: 30 cm ja 50 cm (ratsastaja saa valita korkeuden toki niin, että ratsukot, joka on kilpaillut viime                   kisakaudella 50 cm tai korkeammissa luokissa ei saa lähetä 30 cm luokassa)

 

  1. Molemmat osakilpailut ratsastetaan samalla ponilla, mutta ratsastaja saa osallistua monella eri ponilla. Sama poni voi osallistua kaksi kertaa eri ratsastajilla. Avustaja sallittu.
  2. Saadakseen tuloksen, on ratsukon saatava hyväksytyt tulokset molemmista osakilpailuista.
  3. Pisteet jaetaan seuraavanlaisesti: paras tulos 1 piste, toiseksi paras tulos 2 pistettä jne. Jaetun tuloksen sattuessa, jaetaan yhtä paljon pisteitä osakilpailussa. Molempien osakilpailujen tulokset lasketaan yhteen ja ratsukko, jolla on vähiten pisteitä voittaa. Saman pistemäärän omaksuessa, ratkaisee viimeinen osakilpailu voittajan. Joka toisena vuotena ratsastetaan koulu viimeisenä ja joka toisena vuotena esteet.
  4. Vähimmäisosallistujia, jotta mestaruus järjestetään, on 5 ilmoittautumista.
  5. Kolme parasta palkitaan ruseteilla ja voittaja saa pokaalin. Pokaali jaetaan joulujuhlassa. Pokaalin saa ratsukko, jolla on kolme voittoa peräkkäisinä vuosina.
  6. Näiden kilpailusääntöjen tulee löytyä kilpailupaikalla kun V-NR Minior Cup ratkaistaan.